Mié, 26/04/2023 - 13:38

11-03-2023
Àltima renova el seu suport a la Fundació Marianao

L’acord permet sumar forces per promoure els diversos projectes socials que l’entitat té en marxa a Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat 

Sant Boi de Llobregat (Barcelona), 11 de febrer de 2022.- Àltima ha renovat el conveni de col·laboració que manté amb la Fundació Marianao. Aquest acord té com a objectiu donar suport a la tasca d’acompanyar i empoderar infants, joves i adults per construir una comunitat més organitzada, cohesionada i inclusiva a Sant Boi i la resta de la comarca del Baix Llobregat. A l’acte de signatura hi han estat presents Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, Enrique Agustín, gerent d’Àltima a l’Hospitalet i Baix Llobregat, i Daniel Osiàs, director de la Fundació Marianao. 

Amb seu a Sant Boi i una trajectòria centenària al municipi i el Baix Llobregat, Àltima dona suport des de fa anys a la Fundació Marianao. En aquest sentit, des de l’empresa funerària, Enrique Agustín ha posat en relleu “la importància d’aquestes col·laboracions per millorar la vida de les persones al territori, amb el propòsit d’aconseguir una societat més justa i igualitària. I fomentant, a la vegada, el compromís de la ciutadania amb la responsabilitat social”.  Per la seva banda, des de la Fundació Marianao, Daniel Osiàs, ha manifestat que “amb aquest acord, sumem forces per promoure la inserció laboral dels col·lectius vulnerables, el suport psicosocial a les famílies i el voluntariat corporatiu, fomentant la responsabilitat social empresarial”. 

Fa més de 40 anys que la Fundació Marianao treballa per la promoció de diversos projectes socioeducatius dirigits a tota la comunitat -infants, joves i adults-, especialment a col·lectius en situació d’alt risc social. L’entitat, que actua principalment a Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat, treballa per al benestar de la infància i les famílies, per l’èxit educatiu de petits i joves, per la inclusió social de persones en risc d’exclusió, i per al desenvolupament comunitari i la participació de la ciutadania.