Wed, 03/16/2022 - 13:28

16-03-2022
Foto acuerdo Alzheimer Catalunya Fundacio

L’acord vol contribuir a la sensibilització sobre l’Alzheimer i altres demències a través de diverses xerrades que es duran a terme al barri de la Trinitat Vella de Barcelona

Barcelona, 16 de març de 2022.- Àltima ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Alzheimer Catalunya Fundació, una entitat que fa més de 30 anys que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb qualsevol tipus de demència. Amb aquest acord, ambdues entitats volen promoure el coneixement sobre les demències al barri de la Trinitat Vella de Barcelona, així com oferir assessorament sobre els recursos que la fundació posta a l’abast de totes les persones que conviuen directa o indirectament amb els qui pateixen deteriorament cognitiu. La signatura de l’acord ha anat a càrrec de Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, i Aurora Santín, directora general d’Alzheimer Catalunya Fundació.

Per promoure la sensibilització sobre l’Alzheimer i altres demències, Àltima i Alzheimer Catalunya Fundació impulsaran diverses xerrades obertes als veïns i veïnes de la Trinitat Vella, amb l’objectiu de poder facilitar-los informació i eines d’ajuda per conviure amb el deteriorament cognitiu.

Amb presència a Barcelona des de 2006, a través del Tanatori Ronda de Dalt i altres oficines d’atenció a la ciutadania, Àltima referma un cop més amb aquest acord el seu compromís social i solidari amb la ciutat, fruit de la seva vocació de servei i acompanyament a les persones en una de les etapes més difícils de la vida. Per a Alzheimer Catalunya Fundació, aquesta col·laboració permet contribuir en la lluita contra l’Alzheimer i altres demències, en benefici de les persones que les pateixen i els seus familiars. Alzheimer Catalunya Fundació és una entitat de referència en l’acompanyament i l’atenció de les persones amb demència, prioritzant la seva perspectiva, voluntat i manera de veure el món, així com el seu futur. La fundació treballa incansablement des de 1988 per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, generant propostes que n’afavoreixin la inclusió i que promoguin la consciència social.